BiodiversVan Zijl BVDe Bloemenkampen HoveniersserviceGN Rubbertracks BVDe Schans BVHeicomExclutonLeeg
LeegMBI GeosteenStierman De LeeuwKraakman Perfors BV

Knikmops 180 voor Stratenmakers bedrijf de Koning & Servicepunt Noord-Holland

Stratenmakers bedrijf Koning heeft onlangs zijn Knikmops 90 ingeruild op de Knikmops 180.
Een grote stap of een logisch gevolg? De stratenmakers branche is de laatste jaren hard ontwikkeld en er hebben grote veranderingen plaats gevonden. Zo ondervond ook Martijn Koning uit Heerhugowaard, eigenaar van het gelijknamige bedrijf. Al enige tijd ondervond Martijn Koning dat hij capaciteit te kort kwam met zijn Knikmops 90, daardoor kwam de overweging om eens op een andere machine uit te gaan. Aangezien het gamma van de Knikmops ook de laatste jaren flink is gegroeid stootte Martijn Koning al snel op de Knikmops 180. Deze machine heeft een groot hefcapaciteit, en is toch nog vlot op de aanhanger te vervoeren vanwege zijn relatief laag eigen gewicht ( 1800 kg ). Samen met zijn leverancier ( De Schans BV ) stelde hij zijn ideale machine samen; gemonteerd op brede banden 31 x 15,5 -15, neerklapbare beugel, bediening op joystick, led werklampen, elektrisch inschakelbare zweefstand en nog een extra set contragewichten. Door een ruime keuze van aanbouwdelen staat Martijn de Koning komende jaren weer gesteld.

De Schans BV ondervond de laatste jaren dat zij niet snel adequate service konden verlenen voor de regio Noord Holland, en dat dit nog al eens puntje van kritiek was van de Knikmops gebruikers.
Op de open dagen van 2 en 3 oktober 2015 hebben zij Hans Zijp Reparatie Grondverzetmachines geïntroduceerd als steunpunt voor Noordwest Nederland voor onderhoud, verhuur en reparaties van de Knikmops.

Hans Zijp heeft zich gespecialiseerd in het repareren van allerlei grondverzetmachines en beschikt over een uitgebreide uitgeruste werkplaats aan de Schoffel 57 in De Goorn. Hans Zijp Reparatie Grondverzetmachines heeft de nodige onderdelen op voorraad en beschikt over de benodigde kennis voor het repareren of uitvoeren van onderhoudsbeurten aan de Knikmops.
Tevens is het mogelijk uw machine op locatie te laten repareren doordat er ook een service bus ingezet kan worden.
Daarnaast is het ook mogelijk om bij Hans Zijp een Knikmops met aanbouwdelen te huren.

De Schans is ervan overtuigd dat met het steunpunt in De Goorn de klanten in de regio met dezelfde service en kwaliteit van dienst kan zijn als dat de klanten gewend waren bij De Schans BV.